Home  >  Veelgestelde vragen

Spaanseroos

Oudermaken

Babytijger

Zulke braaf geschminkte kinderen...

Armwond

Hond

Gabrielleangeny

Kikker

Donnaisabella

Wie is/zijn Schminkfeest.nl?
Wij zijn een jong-volwassen onderneming; goed in schminken, grimeren en meedenken. 
Wij werken gezamenlijk met verschillende schminkers, grimeurs, make-up artiesten en docenten. Inmiddels zijn we meer dan tien jaar actief voor bedrijven, scholen en particulieren.
Schminkfeest.nl is acceptant van de cultuurkaart (CJP), daarmee kunnen scholieren korting krijgen op de workshops.

Contact met schminkfeest.nl
Uw contactpersoon is Berbel Peters
Mobiele telefoonnummer is 06 33 874 501
info@schminkfeest.nl of via de contactpagina

Wat kan schminkfeest.nl voor mij betekenen?
Schminkfeest.nl schminkt op maat! U kunt alle voorstellen en ideeën op het gebied van schmink en grime aan ons voorleggen.
Grote evenementen voorzien van veel schminkers?
Een klein evenement voorzien van één of twee schminkers? Een persoonlijke vraag voor een grime- of schminkcreatie? bijvoorbeeld over bodypainting, bellypainting, een masker etc.
Er zijn veel mogelijkheden, wij denken graag met u mee over een passende oplossing.
Met specifieke vragen kunt u contact opnemen door middel van het contactformulier.

Hoe kan ik bij schminkfeest.nl boeken?
U kunt schminkfeest.nl boeken door het contactformulier in te vullen. U geeft vervolgens het type evenement door (bijvoorbeeld: musical, bedrijfsfeest, theatergrime, evenementendag, etc.), de data, andere wensen en eventueel ook hoeveel schminkers u denkt nodig te hebben. Daarna krijgt u zo spoedig mogelijk (vrijblijvende) informatie over de beschikbaarheid en de tarieven.

Verkoopt u ook schmink- en grimeerproducten?
Via onze webshop kunt u eens kijken naar onze producten.

Schminkt u ook volwassenen?
Nagenoeg iedereen die geschminkt kan/wil worden schminken wij, kinderen en volwassenen, jongens én meisjes!

Met hoeveel schminkers kunt u maximaal komen?
U mag een voorstel doen dat u kunt opgeven in het informatieformulier. Schminkfeest.nl zorgt voor het geschikte aantal schminkers dat u wenst en denkt mee over de realisering van uw evenement.

Geeft u ook schminkcursussen?
Bij voldoende belangstelling geef ik, alléén of gezamenlijk met een collega schmink- en grimeercursussen in Arnhem (Gelderland), maar ook bij u op locatie.
Zie: workshops
Daarbij verzorgen we schminkworkshops voor  diverse onderwijsinstellingen in Nederland, zijn wij tevens acceptant van de Cultuurkaart (CJP).
Zie: onderwijs
U kunt zich hiervoor aanmelden door middel van het digitale informatieformulier. U krijgt dan zo spoedig mogelijk een antwoord.

Hoeveel kinderen kunt u schminken per uur?
Er wordt ongeveer 5 tot 8 minuten de tijd per gezicht genomen, dat zijn circa 10 gezichten per uur per schminker.
Soms gaat het schminken in een vlot tempo en soms wordt er meer tijd genomen om op details in te gaan. Wij vinden het belangrijk dat er met plezier en vaardigheid geschminkt wordt en dat ook u tevreden bent.

Met wat voor schmink of make-up werkt u?
Wij werken met professionele grimeerprodukten. De grimeerverf (op waterbasis) is makkelijk van de huid te verwijderen met water en zeep en liefst ook met wat reinigingsmelk. Het veroorzaakt nauwelijks problemen voor kleding dat normaal gewassen kan worden.

Proefdiervrij?
Het liefst werken wij met proefdiervrije grimeerverf en make-up. Dit blijkt helaas niet voor alle soorten grimeerproducten gegarandeerd. Zolang er geen keurmerk of proefdiervrij ideaal achter het product staat, heeft de fabrikant niet direct gekozen voor een proefdiervrije vervaardiging. Wat zoveel zegt als: Het kan wel of niet getest zijn op dieren. 
Als we alternatieve schminkwerkwijzen vinden, of kunnen werken met proefdiervriendelijkere  "huismerken" maken we daar regelmatig gebruik van. Andere soorten make-up die we toepassen, zoals: lippenstift, rouge, oogpotlood, oogschaduw  etc. hebben het proefdiervrijlogo.
*Een vraag aan u: Kunt u ons informeren over uitgebreide mogelijkheden voor proefdiervrije make-up, schmink- en grimeerproducten? stuurt u dan een e-mail naar info@schminkfeest.nl.
Proefdiervrije schminkalternatieven zijn ook welkom!
 

Veelgestelde vragen

Mooievlinder

Isabella

Geschminkte-meisjes

Krabbende-tijger

Meisjeindehetezon

Angeny

Draak